3D pen SL-300 Green + 3x 50g PLA Filament

Start 3D Print -> 3D Printing -> 3D pens

zeleni
Price:
100.00 €€ -22% => 78.00 € € AKCIJA!!!
Add to basket:
x
Avaliability:
On stock

SL-300 3D pisala

SL-300 so pisala tretje generacije, ki omogočajo enostavno in varno uporabo. Dovršen je celoten dizajn, prav tako je izboljšana tudi sama konica pisala. Grelno telo je skrito in zaščiteno v ohišju, kar preprečuje možnost opeklin. Z malce vadbe boste postali pravi umetniki. 3D pisala so primerna tako za otroke, kot za odrasle. Starostne omejitve skoraj da ni.

Kako 3D pisalo deluje?

Pisalo ima dve funkciji brizganja plastike in 8 hitrosti. Na zgornjem delu pisala sta dve tipki + in - za reguliranje hitrosti brizganja plastike. Na sredini pisala je LCD zaslon in dve tipki. LCD zaslon vam prikazuje tip materiala katerega boste uporabljali (PLA ali ABS) in temperaturo brizganja plastike. Na vrhnjem delu pisala sta dve luknji. 12V napajanje in vhod za filament. Možnost brizganja plastike je avtomatična, ali s konstantnim držanjem tipke +. Pri 1prvi uporabi je aktivirana funkcija brizganja "avtomatično". Ob pritisku na tipko bo pisalo samodejno potiskalo filament in se ustavilo ob ponovnem pritisku na tipko. Funkcija brizganja plastike se aktivira s hitrim dvakratnim pritiskom in držanjem tipke +.
delovanje 3d pisalaUporaba

Uporaba 3D pisala je zelo enostavna. 1. korak - Vključite priložen adapter v 220V vtičnico in konektor na adapterju v pisalo. Vključil se bo LCD zaslon na pisalu. 2. korak - Na LCD-ju vam bo pisalo PLA ali ABS. Pri tem koraku izberemo tip polnila katerega bomo uporabljali. Pisalo na podlagi polnila samodejno izbere temperaturo za delovanje. Za izbiro materiala uporabimo tipki pri LCD prikazovalniku. Izberemo material in pritisnemo tipko + za podajanje. 3. korak - Na LCD prikazovalniku se bo začela temperatura dvigovati, kar pomeni, da se konica segreva in pripravlja za uporabo. Ko doseže izbrano temperature, bo posvetila zelena lučka, kar pomeni, da je pisalo pripravljeno za uporabo. Sledi priprava filamenta. Filament ravno odrežite 1cm od začetka (pri prejšnji uporabi lahko ostane neenakomerno odrezan). Pritisnemo tipko + za dodajanje, slišali bomo motorček v pisalu in sedaj je čas, da na vrhu pisala vstavimo prej pripravljeni filament. Motorček bo začel filament samodejno vleči in pisalo bo kmalu pričelo brizgati plastiko. Ob ponovnem pritisku na + za dodajanje se bo motorček ustavil. Pisalo je pripravljeno za ustvarjanje. 4. korak - Menjava filamenta. Ko se odločite za menjavo barve, to enostavno naredite s pritiskom tipke "-" za dodajanje in motorček bo filament potisnil ven. Za ponovno vstavljanje filamenta uporabite korak 3. 5. korak - Konec risanja. Po končanem ustvarjanju filament odstranite po enakem koraku kakor bi ga menjali. Izključite 12V napajanje iz 3D pisala in pisalo postavite v stojalo, da se ohladi.
v paketuNaročilo vključuje

1x 3D pisalo

3x 50g PLA 3D850 Filament mešane barve


Price:

100.00 €€ - 22 % => 78.00 € AKCIJA!!!